PRUlady – Penerangan Ringkas.

PRUlady

Ilustrasi perlindungan/manfaat-manfaat yang ditawarkan

Dalam satu entry yang lepas aku ada cerita serba sedikit pasal plan PRUlady, iaitu satu pelan khas untuk memenuhi keperluan wanita. Jadi kali ni, aku nak share serba sedikit manfaat-manfaat pasal pelan PRUlady ni. Gambar kat atas ni menunjukkan perlindungan/manfaat yang ditawarkan oleh *Plan 2 (aku pilih plan 2 sebagai contoh).

Seperti yang dapat korang tengok dalam gambar kat atas, plan ini membayar manfaat sekali gus sekiranya  meninggal dunia atau hilang keupayaan penuh dan kekal  sebelum umur 60 atau disahkan menghidap penyakit berkaitan wanita ketika polisi masih berkuatkuasa. Selain itu, pelan ini juga membayar manfaat peringkat kehidupan untuk pelbagai jenis peristiwa kehidupan. Pada tarikh tamat tempoh polisi, PRUlady akan membayar balik semua premium yang dibayar, tolak semua tuntutan yang dibuat. Bermakna, jika tiada tuntutan dibuat PRUlady akan bayar balik semua wang yang telah korang bayar..bestkan? hehehe

Ilustrasi dalam gambar diatas dibuat berdasarkan  wanita yang berumur 25 tahun, tidak merokok dan kelas pekerjaan yang kurang berisiko (kelas 1). Premium bulanan hanya RM84.22/bulan. Jika korang  bayar tahunan, lagi untung, sebab dapar diskaun…iaitu hanya RM957.00 setahun diskaun sebanyak RM53.64.

Maklumat-maklumat lain

Tempoh kelayakan/menunggu- Kelayakan untuk manfaat penyakit berkaitan wanita hanya akan bermula

  • 30 hari untuk Lupus Eritematosus Sistemik (SLE) dengan Lupus Nefritis dan; atau
  • 60 hari untuk Kanser Wanita dan Graf Kulit Akibat Kanser Kulit dan surgeri re-konstruktif payudara disebabkan kanser payudara); atau
  • 120 hari untuk Karsinoma In-Situ Payudara atau Serviks Uteri
  • 1 tahun bagi semua Kerumitan Kehamilan dan semua Penyakit Kongenital);

Contoh diatas dibuat berdasarkan wanita yang berumur 25 tahun tidak merokok. Jika korang nak contoh berdasarkan maklumat korang sendiri, reply kat ruangan comment atau isi borang kat page Quotation Request. Aku akan buatkan sales ilustration untuk korang..Free of charge..hehehe

*PRUlady menawarkan 4 plan untuk dipilih.

  1. Plan1 – RM25,000.00
  2. Plan2 – RM50,000.00 (Contoh bagi entry ini)
  3. Plan3 – RM75,000.00
  4. Plan4 – RM100,000.00

kalo korang ada apa-apa nak tanya…apa lagi…leave a reply laaa…😉

Nak brochure? download kat sini       Untuk wanita

*This information is for illustrative purposes only. You are advised to refer to the terms and conditions in the policy document for details of the important features of the plan.

Women are always beautiful”

One response to “PRUlady – Penerangan Ringkas.

  1. Seriusly saya mula rasa cemburu dengan blog awak … coz…
    memang cantik laa🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s