Sambutan Hari Kastam Sedunia ke-29

Sambutan Hari Kastam Sedunia ke-29

Kompleks Kastam Diraja Malaysia Kuala Lumpur, Kelana Jaya

27 Januari 2011

Pagi ni aku hadir event kat atas, kat Kelana Jaya. Bukan sesuatu benda yang baru sebab aku pun pernah berkhidmat dgn Kastam Diraja Malaysia lebih kurang 8 tahun..tu dah tinggal sejarah laa…Seronok gak dapat hadir event ni sebab dulu masa kerja kat sana aku sentiasa terlibat dgn event ni, so tak dapat laa nak tgk perjalanan majlis. So hari ni, aku boleh laa enjoy event ni sbg tetamu..🙂

Tak de nak cerita banyak, enjoy jer laaa photo-photo event yang aku share ni…

Kastam Diraja Malaysia

Kastam Diraja Malaysia

Petugas menanti ketibaan YB Dato' Dr. Awang Adek bin Hussin

Kastam Diraja Malaysia

Di hadapan pentas Utama

Kastam Diraja Malaysia

Pasukan Istiadat Kastam Diraja Malaysia

Kastam Diraja Malaysia

Pasukan-Pasukan Perbarisan

Kastam Diraja Malaysia

Gerai Pameran

Kastam Diraja Malaysia

Gerai Pameran

Kastam Diraja Malaysia

Gerai Pameran

Kastam Diraja Malaysia

Gerai Pameran

dan akhir sekali…………….

Kastam Diraja Malaysia

hahahaha…gambar last ni bukan masa event tadi, ni photo aku beberapa tahun lepas, masa aku sebahagian dari Kastam Diraja Malaysia…… :p

ok…takat ni dahulu….chow!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s