PRUlink One

PRUlink One

Mencari plan insurans yang komprehensif? Yang memenuhi keperluan semasa korang? Memperkenalkan PRUlink One daripada Prudential. PRUlink One merupakan Insurans Berkaitan Pelaburan, yang mana selain mendapat perlindungan hayat, perubatan, korang juga akan menikmati simpanan.

Plan ni mmg sesuai utk semua peringkat golongan, korang baru habis belajar dan sedang mencari insurans pertama buat diri korang? Baru berkahwin dan ada komitmen kewangan yang tinggi? Ibu bapa yang merancang masa depan anak-anak? ataupun perancangan untuk persaraan? Prulink One adalah jawapan yang tepat utk korang.

Apa yang menariknya plan ni?

  • PRUhealth (Medical Card) – Kekal sihat, korang akan dibayar bonus! bestkan…
  • PRUmedic Overseas – Di samping perlindungan yang komprehensif untuk kemasukanke hospital dan perbelanjaan pembedahan di bawah pelan PRUhealth (Medical Card) korang, korang mempunyai pilihan untuk mendapatkan rawatan perubatan di luar negara untuk 5 jenis penyakit yang dilindungi di Singapura, Hong Kong dan China.

  • PRUmedic Auto Upgrade – dgn pilihan ni, plan korang akan diupgrade ke paras manfaat yg berikutnya selepas tahun ke-5 dan tahun ke-10 tanpa mengira keadaan kesihatan dan tuntutan perubatan yang dibuat sebelumnya.

Siapa yang boleh join plan ni?

Sesiapa yang berumur antara 17 tahun – 70 tahun pada hari lahir yang akan datang boleh join plan ni….

ok, buat entry ni aku just bagi Intro dahulu…Plan ni akan dibincangkan secara detail pada entry-entry yang akan datang….kalo korang nak brochure sila klik thumbnail kat bawah ni utk download……

Kalau ada apa2 nak tanya, just hit reply button yer….or boleh gak emel kat aku pada fadlihalim@prupartner.com.my nak call or sms pun boleh kat 012-6466654

For Quotation request, korang isi la form kat sini, Insya Allah aku akan emelkan quotation utk korang A.S.A.P…

ok, enjoy ur day….chow!!!

Food for thought : You don’t buy life insurance just because you are going to die, but because they are going to live, and living takes money!!!

Sign

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s