PruBSN Ummah – Plan Ilustration

Assalamualaikum w.b.t,

Sebelum ni aku dah buat entry introduction untuk Plan PruBSN Ummah (Plan Haji) ni, skang aku nak bagi ilustration bagi plan ni pulak.

Contoh yang aku gunakan kali ni, Lelaki berumur 3o tahun tidak merokok. Kelas pekerjaan 2. Lihat benefit-benefit dalam photo kat bawah :-

PRUBSN UmmahOk photo di atas menunjukkan benefit-benefit bagi perserta plan ni. Sumbangan bulanan hanya RM59.26 untuk tempoh 20 tahun.

Nak quotation khas berdasarkan umur dan kelas pekerjaan korang? Request quotation kat sini, tak pun korang boleh hit jer butang comment kat bawah ni kalau ada apa2 persoalan yer…..

ok, takat ni dulu….daaa!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s