Medical Card @ Kad Perubatan

Hi, just a simple entry, Aku nak tunjuk medical card from Prudential dan PruBSN Takaful. Sila lihat photo kat bawah yer…🙂

 

PRUhealth & Takaful Health
Prudential & Prudential BSN Takaful Medical Card
Takaful Health
Takaful Health Medical Card
PRUhealth
PRUhealth Medical Card

ok, ni laa Medical Card Prudential dan PRUBSN Takaful. Yang terbaru ialah PRUhealth untuk Prudential dan Takaful Health untuk PRUBSN Takaful. Kedua-dua medical card ni membayar bonus tanpa tuntutan jika korang kekal sihat setiap tahun, Jika sakit, bill hospital anda diuruskan.

Lain-lain info berkenaan Medical card ni akan dibincangkan dalam entry lain🙂. Kalau korang ada apa-apa nak tanya, jgn malu-malu hit reply…🙂

ok….jumpa lagi…..

Sign

 

 

4 responses to “Medical Card @ Kad Perubatan

  1. Kenapa akunyer tak pernah ada bonus tanpa tuntutan ye?…

  2. Abg_ngah,
    Abg_ngah ambil medical card mana? Card yg sama dgn gambar kat atas ni ke? kalau yer, bonus ni ada, bonus ni terus di masukkan ke dalam account peserta.

  3. OOooo.. samalah card ni… semua 4 anak pun ada jugak… Dia masuk dalam dana PruLink tu ke???

  4. Abg_ngah,
    Yes, bonus akan dicreditkan terus ke dalam account pemegang policy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s