Contact me

My contact

3 responses to “Contact me

  1. Salam bro..jai ni…regarding header rasa2nya boleh kut..tapi tak sure let me test dulu…templete pakai templete sekarang nie ker?? Nak tulis nama blog atau apa?

  2. Sala bro..dah tengok layout ni punya setting..agak susah gak saya nak add in header sebab templete nie tidak ada satu pun menunjuk key mengenai header..harap maaf saya tak boleh buat..

  3. Salam, TQ for respons bro… aku dah guna byk theme kat wordpress nie..but tak jumpa yg boleh adjust header. Its ok bro, TQ sebab membantu..nanti kalo aku jumpa cara nak tukar header, aku conatct2 ko yer….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s